Foreningens administrative opgaver

Foreningens administrative opgaver

Har I nogen sinde talt om hvor meget foreningens administrative opgaver fylder i jeres forening? Så har I måske også talt om, hvor få personer disse opgaver er delt ud på?

I mange foreninger fylder det administrative arbejde rigtig meget. Nogle gange kommer foreningens administrative opgaver til at fylde så meget hos dem der udfører disse, at glæden ved det frivillige foreningsarbejde begynder at træde i baggrunden.

Ofte er man tilbøjelig til at gøre tingene på den måde som man nu engang har været eller er vant til, og derfor er der ofte nogen som siger stop og smider håndklædet i ringen. De syntes ikke at de orker mere. Måske er det også gået sådan i jeres forening.

Men sådan behøver det ikke at gå. Tænk på at forebyggelse er bedre end helbredelse; her kan ”Foreningskonsulenten” hjælpe jer.

Få en professionel gennemgang af foreningens administrative opgaver

Med baggrund i mange års opbygning af administrative rutiner for foreninger, har jeg udviklet en stor viden om behovsafdækning og analyse af foreningens administrative område.

Fordelen ved en professionel gennemgang af foreningens administrative opgaver, kan være enorm.

Prøv f.eks. bare at se på disse få emner:

• Nogle opgaver eller rutiner kan måske helt fjernes.
  • Andre rutiner kan ændres så de tidsmæssigt tager meget mindre tid.
  • Nogle opgaver skal I måske slet ikke udføre selv, men i stedet købe jer til.
  • Andre opgaver kan måske med fordel udføres af helt andre personer i foreningen, og den der bliver frigjort kan måske udføre opgaver som er mere relevante for vedkomne.
  • Men sidst og ikke mindst vigtigt – jeres gode og aktive medlemmer bliver hos jer.

Næste gang I har svært ved at finde nogen til at udføre en opgave, så overvej lige hvorfor. Måske er den der kan udføre opgaven overbebyrdet, eller måske er der ikke nogen der har forudsætningerne for at løse opgaven.

Kontakt mig for en uforpligtende snak omkring en gennemgang og en optimering af jeres forenings administrative opgaver og rutiner. Klik her

Lars Bro