Vejledning til køb af digitale produkter hos “Foreningskonsulenten”

Vejledning til køb af digitale produkter hos ”Foreningskonsulenten”

•  Når du køber et produkt til download, modtager du kort efter en mail på den mailadresse, du opgav ved købet.
  •  I mailen finder du et link, hvorfra du kan downloade dit produkt. Dobbeltklik på linket og du henter den vedhæftede fil (det elektroniske produkt) ned på din egen maskine.
  • Linket vil være åbent i 24 timer efter din betaling er registreret, hvorfor du anbefales at hente dit produkt med det samme.
  • Koncepterne fra ”Foreningskonsulenten” leveres i filformatet ”pdf”, hvorfor du skal have programmet ”Adobe Acrobat Reader” installeret for at kunne åbne filen.
  • Dobbeltklik på dit produkt efter du har downloadet det. Åbner produktet i Acrobat Reader, har du programmet.
  • Har du ikke Acrobat Reader, kan du hente programmet gratis her: (http://get.adobe.com/dk/reader/).
  • Bemærk at der ved køb af digitale produkter ikke ydes retur- eller fortrydelsesret. Køb af digitale produkter refunderes og ombyttes ikke.
  • Husk at det digitale produkt er personligt og derfor ikke må mangfoldiggøres jf. vores betingelser.

Hop tilbage til siden med produkterne: Klik her

Rigtig god fornøjelse fra