Mangler I noget til foreningen

Mangler I noget til foreningen?

Når man er frivillig i bestyrelsen for sin forening, sker det ind i mellem at man skal bruge noget til foreningen. Ofte ender det på et bestyrelsesmøde med, at alle kigger på hinanden for at finde ud af hvem der skal have opgaven med at fremskaffe det der mangler i bestyrelsen eller til foreningen.

Det at skulle købe ind til foreningen er ikke en opgave nogen er rigtig vild med.

• Tit er opgaven forbundet med et stort tidsforbrug. F.eks. at skulle finde underholdningen til næste arrangement eller fest i foreningen, eller hvor finder man en DJ.
  • Andre gange kan det være at tage hen hos den lokale boghandler og så slæbe en hel kasse kopipapir med hjem bag på cyklen.
  • Ind imellem sker det desværre også, at opgaven er så løst beskrevet, at den der skal udføre opgaven selv må gætte sig frem til en ”Nå det her går nok – løsning” for senere hen at få at vide, at man helt har misforstået hvad det hele gik ud på.

Derfor ender opgaver som disse også ofte hos enten formanden eller kassereren, der jo som regel har rigeligt andet foreningsarbejde, eller opgaven går til et bestyrelsesmedlem som p.t. er arbejdsløs, er gået på efterløn eller af en anden årsag ikke er arbejdsramt.

Find det I skal bruge her

I dag findes der mange forskellige måder at købe ind til sin forening på. Det medfører som regel, at opgaven både bliver meget nemmere og samtidig kan fordeles langt bedre efter hvem der har forudsætningerne for at indkøbe den eller de enkelte ting, og kan således klares med et minimalt tidsforbrug.

Her har jeg forsøgt at lave et katalog over meget af det I skal bruge i jeres forening. Du finder det øverst til højre på siden her.

Lidt forklaring til kataloget

• Kataloget er blevet til ud fra en kombination af firmaer og forretninger jeg selv har erfaring fra at handle med og steder jeg har fundet som et resultat af forespørgsler fra andre. (Prøv f.eks. at tænke over, hvor du vil finde en dirigentklokke).
  • Jeg har inddelt kataloget i forskellige emneområder; her finder du de enkelte emner, prøv at se i oversigten til højre på siden her.
  • Kataloget udbygges løbende. Det kan du hjælpe til med – se længere nede på siden.
  • Fra nogle af forretningerne kan jeg ”risikere” at modtage et mindre beløb, hvis du vælger at købe hos den pågældende leverandør (det vil sige henvisningslink). Til gengæld skal du jo så netop ikke selv bruge tid på at finde det pågældende produkt, det har jeg gjort for dig.

Finder du ikke det du leder efter?

Finder du ikke det du leder efter efter til jeres forening, så har du et par muligheder.

1. Prøv at skrive det du leder efter i søgefeltet til højre på siden; måske er emnet du leder efter i en anden gruppe.
  2. Skriv til mig via linket her og fortæl mig hvad du leder efter. Måske ved jeg hvor du finder det, men har bare ikke fået lagt emnet ind i kataloget endnu. Klik her
  3. Lav dig en ”genvej” på din computers skrivebord, så kan du løbende tjekke siden her for nyheder.

Venlig hilsen fra
Lars Bro

P.S. Er der emner du mener bør medtages i kataloget og som kan være en hjælp til andre foreninger, er du velkommen til at give mig besked om dette. Klik her

Hvis du samtidig har erfaring med en god og troværdig leverandør, er det kun en yderligere hjælp.